שטרודל תפוחים וערמונים \\ ניסי גולדרייך
אתר קול חי No Comments on שטרודל תפוחים וערמונים \\ ניסי גולדרייךשאריות אחרונות של חורף באוויר, אני רוצה להיפרד ממנו כשעוד כמה רגעים האביב מגיע אלינו… ואין כמו שטרודל תפוחים חורפי מרופד באבקת סוכר כדי להתענג מעוד ביס חורפי מחמם לצד כוס תה חם ומפנק. קבלו אותו, המתכון שלי לשטרודל תפוחים וערמונים לשבת חורפית אחרונה לעונה
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
לשתי רולדות:
2 חבילות בצק עלים מצונן של "שמרית"
4 תפוחים גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
3 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות
2 שקיות ערמונים בוואקום קצוצים גס
3 כפות מחית אגסים (אפשר לוותר)
כוס שקדים פרוסים
קצת קינמון
רבע כפית בהרט (אפשר לוותר)
מעט שמן למריחה
אבקת סוכר להגשה
הכנה:
1 בסיר מבשלים את התפוחים והאגסים עם מחית האגסים כחצי שעה על אש נמוכה עד שהפירות זהובים, תוך כדי ערבוב מדיי פעם ומורידים מהאש
2 מוסיפים את הערמונים ומתבלים מעט בקינמון ובהרט ומערבבים
3 מחממים תנור ל180 מעלות טורבו
4 על נייר אפיה פותחים עלה של בצק ובמרכז לרוחב שמים באופן שווה, חצי מכמות מלית הפירות ומפזרים שקדים
5 סוגרים את הכצוות אחד על השני ובעזרת סכין חורצים פסים לרוחב לכל אורך השטורדל ומעבירים לתבנית תנור
6 מברישים במעט שמן את השטרודל ומכניסים לתנור במסילה האמצעית ל30 דקות כשהמאפה משחים מעט
7 מוציאים ומקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר להגשה
מגישים חם
בתיאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.